Malerisamling til salg

Ægte oliemalerier fra en ældre kunstsamling sælges til absolut favorable priser på mellem 1.000-4.000 kr.

Alle malerier er malet af professionelle kunstnere, der har gået mange år på et anerkendt kunstakademi, og som har flere års erfaring i at male oliemalerier.

Alle malerier er unikke og enestående kunstværker. De er med garanti ikke masseproducerede, men skabt af en dygtig kunstner, der som oftest kun har malet denne ene inspirerede udgave af et klassisk maleri. Når du køber et sådant maleri, får du med garanti et unikt kunstværk og ikke et masseproduceret, fabriksfremstillet supermarkedsmaleri, som kan findes overalt i tusindvis.

Alle malerierne er oliemalerier malet på kunstnerlærred. De leveres ikke udspændt på blændramme, men kan leveres udspændt ved købet mod en merpris. Men et maleri, der leveres sammenrullet, er lettere og mere sikkert at sende med posten end et maleri, der er udspændt på en blændramme.

Malerierne leveres heller ikke indrammede, da det er en smagssag, hvilken ramme, man ønsker. Nogle foretrækker en bred guldramme, andre en glat farvet ramme, andre en sølvramme osv. Der er dog mange forretninger, der tilbyder både udspænding og indramning af malerier.

Skriv til mig på kontakt siden og lad mig høre om du er interesseret i en pris på et af malerierne.