Den Røde Pimpernel - Sir Percy hævner

I denne bog befinder den Røde Pimpernel sig igen i revolutionens Frankrig sammen med sine trofaste medlemmer af den Røde Pimpernels Liga. Som sædvanligt møder han sin dødsfjende, men denne gang under helt andre omstændigheder. For at røbe lidt af handlingen, så viser det sig, at den ubarmhjertige Chauvelin, der uden at ryste på hånden har sendt tusindevis af uskyldige franskmænd i guillotinen, har et blødt punkt: en datter ved navn Fleurette.

Fleurette er Chauvelins eneste og store kærlighed, og da hans mange fjender opdager dette, beslutter de sig for at ramme ham gennem hans elskede Fleurette. Det eneste menneske i hele verden, som betyder noget for ham.

Får den Røde Pimpernel omsider sin længe ventede hævn over sin dødsfjende?

En spændende roman om ære, mod, forræderi og list under den blodige, franske revolution, hvor tusindvis af mænd, kvinder og børn døde i guillotinen for en utopisk drøm om Frihed, Lighed og Broderskab.

Lektørudtalelse:

Nyoversættelsen af Benny Kloth-Jørgensen er god og i et flydende sprog.

Ordlisten bagerst i bogen er en stor hjælp for nye læsere af serien, og for dem, der ikke har meget kendskab til den franske revolution, men det anbefales alligevel at starte med Den Røde Pimpernel (bind 1), for at få skabt en fuld forståelse af historien.

Anbefales til anskaffelse på lige fod med de foregående bøger i nyoversættelsen.

Louise Hede