To delfiner og en rose

"Han kravlede op i Eventyrland. Hvad ville han finde i dette skatkammer? Han var en opdagelsesrejsende på vej ind i en jungle med spændende ting. Han trykkede baseball-huen godt ned i panden. Han måtte hellere tage et gevær med sig, hvis han skulle møde nogle vilde dyr. Han sørgede for, at det var ladt og klar til skud. Nu kunne de bare komme an, alle de farlige dyr. Han var forberedt."

Denne bog er en spændende historie om en ganske almindelig, amerikansk dreng, der lever et helt almindeligt liv med sin mor. Han elsker at spille baseball, høre rap musik og køre på skateboard. Og så drømmer han sig ofte væk til fjerne lande og spændende eventyr. Men en dag ændrer hans liv sig dramatisk, og hans drømme bliver til virkelighed. Men de bliver mere virkelige og mere farlige, end han havde regnet med. Hans liv kommer i alvorlig fare, men i sidste øjeblik…

Læs selv den spændende historie om Dave og hans venner.

KAN FORELØBIGT KUN KØBES GENNEM E-MAIL

WEBSHOP

LÆS BOG

HØR BOG


 

Anmeldelser:

"En sød bog.
En god idé, måske en anelse urealistisk, men det kan man jo tillade sig i eventyr.
Ideen med at selv en 10-årig kan klare meget er lige i øjet."
- Hanne Ginge-Nielsen


"Historien om drengen Dave starter langsomt, med en trist og udsigtsløs situation, og man tænker: Hvornår sker der noget spændende? Men faktisk oplever man Daves egen oplevelse af udsigtsløshed, hvilket dog måske kunne få enkelte unge læsere til at gabe.
Men man skal lige igennem et par flytninger og skoleskift - samt nogle af de voksnes indbyrdes konflikter, - så bliver det lige pludselig meget spændende. Og det bliver det ved med at være lige til den sidste side.
(Børn på 10-15 år vil sikkert kunne fastholde interessen gennem den første "langsomme" del. Men mellem 8 og 11 års alderen kan jeg forestille mig, at der måske vil være brug for en voksen til at forklare nogle af de ting, der foregår (mellem de voksne).
Som voksen læser har jeg nydt den levende situationsbeskrivelse og den spændende handling, som inkluderer brave, og seje og modige og uselviske mennesker, samt 2 slemme, hvoraf den ene udvikler sig og bliver rar. Da jeg nåede slutningen, var jeg både opløftet og glad, og det vil et barn bestemt også være."
- Helle R. Larsen