Den Røde Pimpernel - Den hemmelige liga

Den nyeste bog om den Røde Pimpernel indeholder 11 helt nye, spændende og eventyrlige beretninger om den dristige Røde Pimpernel og hans liga af unge, modige englændere, som endnu en gang driver gæk med hele den franske revolutionshær og deres dødsfjende Chauvelin. Igen sætter den Røde Pimpernel og hans liga deres liv på spil for at redde uskyldige franske mænd, kvinder og børn fra den blodtørstige Madame la Guillotine.

For første gang er samtlige 11 fortællinger oversat til dansk og samlet her i deres originale, uforkortede udgave. Dette er en sand perle af en bog for alle elskere og beundrere af denne ægte, heltemodige skikkelse, som har dannet forbillede for alle senere helteskikkelser.

En spændende roman om ære, mod, forræderi og list under den blodige, franske revolution, hvor tusindvis af mænd, kvinder og børn døde i guillotinen for en utopisk drøm om Frihed, Lighed og Broderskab.

 


Lektørudtalelse:

Baronesse Emma Orczy, der skrev mange historier om den Røde Pimpernel, har et sikkert greb om sine virkemidler og sit sprog. Der er tale om klassiske helteberetninger.

Nyudgivelse af klassiske fortællinger med en fin oversættelse, som bør stå på landets biblioteker.

Jacob Holm Krogsøe